KaNos Trim & Dagis AB

Hallå där! Vad glad jag blir över att du kommit hit för att läsa ett inlägg. En underbar tisdag som denna hade jag tänkt passa på att skriva ett inlägg där jag rekommenderar ett företag. Det är ett företag som har hjälpt mig med hundtrim i Älvsjö, de heter KaNos Trim & Dagis AB. Skulle det vara så att ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här efter att ni har läst klart mitt inlägg.

När jag blev hundägare för lite mer än ett år sedan var jag väl inställd på att det skulle vara mycket att ta hand om, vilket det även är. Jag blev dock lite förvånad när jag märkte att det inte alls var lika mycket jobb som jag hade föreställt mig, det jobbet som man måste ta hand om faller liksom naturligt numera. Därför tänker man inte lika mycket på det, även fast det är relativt mycket man behöver göra. En sak som jag trodde skulle bli jobbigare än vad det är idag är klippning och trimning av pälsen, jag trodde att man skulle behöva göra det oftare än vad man faktiskt behöver. Jag brukar gå till KaNos Trim & Dagis AB när det är dags för hundtrim i Älvsjö, där vet jag att jag kommer få all den hjälpen jag är i behov av. Jag fick tipset om dem när jag precis fått hem min hund, sedan dess har jag nästan bara vänt mig till dem när min hund behöver gå till frisören. Varje gång jag kommer dit får jag otroligt bra hjälp och min hund trivs jättebra i deras sällskap, vilket är betryggande för mig som, ägare. Resultatet blir även det alltid jättebra, jag blir nöjd och min hund verkar trivas också. Det här är en frisör som jag verkligen kan tipsa er om ifall ni behöver hjälp med hundtrim i Älvsjö.