Kurser för dig och din hund i Linköping

Hej igen! Idag tänkte jag skriva lite om LunQans Rast & Pass som är ett företag som erbjuder hundkurser i Linköping för dig som är i behov av hjälp med bland annat individuell träning, rasthjälp eller problemhundsutredning. Utöver detta så erbjuds även inackordering på en mindre skala för dig som känner att det behövs. Hit kan du också vända dig ifall du vill få rådgivning, vägledning och tips inför att skaffa en hund för första gången. Företaget vänder sina hundkurser även till dig som befinner dig i bland annat Norrköping eller Mjölby.

Hos LunQans Rast & Pass så finner du utbildad och kompetent personal som med stort driv och ett brinnande intresse för hundar kan hjälpa dig med just din hund. Ämma Lundqvist som är personen som står bakom LunQans Rast & Pass har bland annat utbildningar som hundinstruktör och hundpsykolog och startade företaget som ett rastningsföretag, men utökade senare till coaching och kursverksamhet för att kunna hjälpa människor och hundar att stärka sin relation och kommunikation.

När du deltar i en av företagets hundkurser i Linköping så kan man bland annat ta del av och lära sig hur man ska hantera sin hund och hur man ska hantera vissa situationer då de uppstår. Kurserna finns till för att man ska kunna dels bygga upp ett samspel, men även att utveckla det som redan byggts upp mellan hund och ägare. Företaget använder sig endast utav belöningsbaserade metoder som fungerar genom att sänka hundens stressnivå och det blir därför lättare för hunden att kunna känna sig glad och nöjd och därmed stärka er relation. Det bästa är att alla är välkomna på kurserna, hundar av alla olika storlekar, åldrar och raser och temperament. Hos LunQans är alla verkligen alla varmt mottagna samt omhändertagna under kursens gång. När man vänder sig hit kan man helt enkelt bara förvänta sig en gladare hund och människa. Detta är hundkurser som jag verkligen kan rekommendera!

Du gillar kanske också...